La ciutat acollirà prop de 2.000 persones entorn d’este esdeveniment que té més de 600 esportistes inscrits de tota Espanya i part d’Europa

Més de 600 esportistes estan citats dissabte que ve 5 d’octubre en el poliesportiu Torre Sant Vicent amb motiu de la XIX edició del Open Internacional de Taekwondo Ciutat de Benicàssim. Els esportistes inscrits pertanyen a 65 clubs de totes Espanya i Europa entre els quals es troben representants de França, Irlanda i Anglaterra. Hui s’ha presentat l’esdeveniment a Benicàssim amb la presència del regidor d’Esports, Manuel Gual, i el director del Club Esportiu Granjo – L’Alcora, Eugenio Granjo Fuentes, organitzador i representant de la Federació de Taekwondo de la Comunitat Valenciana.

El divendres de 16.00 a 20.00 hores es realitzarà el pesatge o acreditacions a l’hotel Intur Orange i el dissabte de 7.00 a 11.00 hores estarà el pesatge de de la resta de categories en el propi poliesportiu. El propi dissabte de 8.00 a 14.30 hores es durà a terme la competició de combat (olímpic) en huit pistes alhora, equipats amb petos i cascos electrònics i de 15.30 a 18.30 hores tindrà lloc la competició tècnica.

Benicàssim espera més de 2.000 persones en torns esta competició, sumant els 250 tècnics que acompanyen als competidors i competidores i els prop de 1.000 acompanyants. El 19é Open Internacional de Taekwondo Ciutat de Benicàssim està organitzat pel Club Esportiu Granjo – l’Alcora amb la col·laboració de l’Ajuntament de Benicàssim, la Diputació de Castelló, la Generalitat Valenciana i la Federació de Taekwondo de la Comunitat Valenciana.