A causa de la crisi i incertesa generada per la propagació del Covid-19, la Comissió Organitzadora del Certamen Internacional de Guitarra ha pres la decisió d’ajornar al 2021 la LIV edició del certamen

L’alcaldessa, Susana Marqués, s’ha reunit amb el director del Certamen, José Morales, per a analitzar la situació actual i com ha indicat Morales, “lamentem enormement aquesta cancel·lació, però continuarem treballant per a fer del Certamen 2021 una cita cultural on la interpretació, la difusió de la guitarra i la música del Mestre Tárrega, continue sent, novament, un lloc de trobada per a amants de la música i guitarristes de tot el món”. El director del Certamen ha afegit que, amb vista a l’edició del 2021, “s’ampliarà l’edat límit dels concursants perquè els aspirants que enguany aconseguien el màxim d’edat permesa puguen presentar-se a l’any que ve”. Així, l’edat límit passarà dels 33 als 34 anys.
I, malgrat la suspensió durant el present any, Benicàssim vol mantindre viu el Certamen Internacional Francisco Tárrega i com ha avançat Susana Marqués, “adaptarem l’esdeveniment a les noves mesures de seguretat sanitària que dicten les autoritats competents. Per a això estem treballant en una programació alternativa per a aconseguir que durant aquest 2020 l’essència del festival de guitarra més longeu d’Europa estiga present”.