La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benicàssim ha iniciat una nova campanya d’Animació Lectora a la Biblioteca Municipal i amb el principal objectiu de promoure la lectura entre els xiquets i xiquetes. Com ha indicat l’edil de Cultura, Javier Alonso, “aquest és un projecte que continuem secundant des de la regidoria pels beneficis que ofereixen els llibres al públic infantil”

La programació ha començat aquesta setmana amb l’activitat “Contes de colors”, dirigida a xiquets i xiquetes de 2 i 3 anys i es desenvoluparà en dos grups tots els dijous a la vesprada fins al 10 de juny. Aquesta mateixa setmana també ha donat inici l’activitat “La Biblioteca, un món de ciència”, dirigida a xiquets i xiquetes de 3r a 6é de Primària i en aquest cas es desenvoluparà en dos grups cada dilluns a la vesprada fins al 7 de juny.
D’altra banda, i ja dirigit al públic adult, la campanya d’Animació Lectora també inclou el Club de Lectura que es desenvolupa l’últim dimarts de cada mes. Per a aquest mes de maig, els assistents comentaran el llibre “Los cuadernos de Don Rigoberto” de Mario Vargas Llosa. La cita serà el dimarts 25 a les 19.00 hores.
Finalment, dins de la programació confeccionada per la regidoria de Cultura per als menors, el Moll del Raïm acull cada dissabte la iniciativa “Gaudeix els dissabtes” que es desenvolupa fins al mes de juny en horari de 9.00 a 13.00 hores. Amb un grup màxim de 20 persones, els menors de 5 a 12 anys gaudeixen d’un programa d’activitats, amb caràcter gratuït, que combina el caràcter lúdic amb l’educatiu, a través de tallers, jocs, esports i manualitats. Les persones interessades a participar han de realitzar inscripció el mateix dia de l’activitat en el Moll del Raïm.