La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Benicàssim ha programat noves activitats per al cap de setmana i que dinamitzaran diferents punts del municipi

Una de les iniciatives que se suma al programa d’activitats per al present mes de juliol és Báilame Benicàssim que inclou tallers de ball i animació aptes per a totes les edats i que se celebrarà el dissabte a la platja Heliòpolis. Com ha explicat la regidora de Turisme, Cristina Fernández, “Báilame Benicàssim té l’objectiu d’animar les vesprades del cap de setmana en dues zones diferents del municipi, a l’aire lliure, garantint les mesures de seguretat i higiene establides basades en la normativa de la nova normalitat”. Per aquest motiu, l’activitat prevista per al dissabte, de 20.00 a 22.00 hores, se celebrarà al costat de l’Oficina de Turisme de la zona del Eurosol “ja que en aquest espai es pot controlar l’aforament”. Així mateix, el diumenge serà el torn de les classes de ball amb música en viu i animació que se celebrarà al parc del Trenet de 20.00 a 22.00 hores, “un espai que en tindre una entrada i una eixida també es pot controlar bé l’aforament”.
D’altra banda, la història i el patrimoni estaran presents al programa d’activitats turístiques amb la visita guiada al centre històric. “És la primera vegada que la regidoria de Turisme programa aquesta ruta dins del calendari de visites guiades i els assistents tindran l’oportunitat de conéixer a fons l’església Sant Tomàs de Villanueva”, ha indicat Fernández. Aquesta és la primera vegada que l’església s’inclou en el programa oficial de visites guiades amb una completa visita en la qual s’aportaran dades històriques i anècdotes “poc coneguts pel públic”. La ruta guiada programada també contempla la visita al Museu Celler Carmelitano així com l’explicació de les escultures i el patrimoni modernista del municipi de Benicàssim. L’edil responsable de Turisme ha afegit que “seguint amb totes les mesures de seguretat sanitària establides per a evitar la propagació del Covid-19, l’ús de màscara és obligatori en totes les visites per a així garantir la seguretat de tot el grup”. Així mateix, l’aforament màxim de les visites guiades és de 10 persones i com ha afegit Fernández, “se segueixen tots els protocols marcats per les autoritats sanitàries quant a la prevenció, neteja i desinfecció dels diferents dispositius utilitzats durant la visita”. Els interessats poden comprar la seua entrada a través de la web de Turisme (www.turismobenicassim.com) o bé de manera física en les oficines de turisme de la Casa Abadia, Torre de Sant Vicent i Heliòpolis. Solament accepten el pagament amb targeta i el preu és de 5 euros i de 2,5 el tiquet reduït (xiquets menors de 12 anys, majors de 65 o usuaris del carnet Gent D’Or).