L’edil destaca “l’experiència i el currículum fester” de l’equip que treballarà com a òrgan de col·laboració del Patronat de Festes

El regidor de Festes i president del Patronat Municipal de Festes de Castelló, Omar Braina, ha designat hui als membres de la nova Junta de Festes, que treballarà com a òrgan de col·laboració del patronat. Sobre la base dels nous estatuts del Patronat Municipal de Festes que han entrat en vigor aquesta setmana després de ser aprovats per majoria en el ple municipal del passat mes de maig, el president del Patronat ostentarà la presidència de la junta, i ha designat a la resta de l’equip, en el qual figuren quatre coordinadors (d’infraestructures, programació, protocol i altres festes de la ciutat), una responsable de l’àrea d’organització i 24 vocals.

“La nova Junta de Festes de Castelló uneix experiència, currículum fester i confiança”, ha explicat Braina. “És una junta en la qual repeteixen moltes de les persones que han estat treballant des de la comissió de festes del 75é aniversari, en uns anys molt complicats amb dues edicions de Magdalena que no es van poder celebrar”, ha apuntat l’edil. A més, “hem inclòs a bona part dels qui van presentar la seua candidatura a través del procés obert a tots els col·lectius relacionats amb les festes de Castelló, persones que coneixen i estan implicades directament en els nostres festejos”.

Així, la composició de la nova Junta de Festes queda de la següent forma:

Presidència: Omar Braina

Coordinador d’infraestructures: Jorge Martí
Coordinador de programació: Javier Roig
Coordinadora de protocol: Carolina Beltrán
Coordinadora d’altres festes de la ciutat: Lorena Gamir
Responsable de l’àrea d’organització: Valeria Torregrosa

Vocals:
Ana Belén Nieto
Ana Cazorla
Anabel Arnau
Antonio Escuin
Antonio Jaime Sánchez
Carla Font
Dídac García
Francisco José Pastor
Jessica Paulano
José Vicente Álvarez
Juan Manuel Cerdán
Juan Ramón Vicent
Lidón Ribera
María José Viciano
Miguel Navarro
Natividad Chiva
Pablo Sanahuja
Patricia Lucas
Pepe Ferrer
Raúl Martí
Rebeca Barberán
Rosana Montañés
Xose Filgueira
Adrián Nebot