Escuder explica que la iniciativa es desenvoluparà al parc Rafalafena per a fomentar així l’ús dels espais naturals

L’Ajuntament de Castelló, a través del Patronat Municipal de Turisme, ha organitzat la segona edició del cicle de contacontes Monstres i Gegants, que es desenvoluparà al parc Rafalafena els diumenges 28 de novembre, 5 i 12 de desembre a partir de les 12.00 hores. “És una nova iniciativa que impulsem per segon any consecutiu amb l’objectiu de fomentar l’ús dels espais naturals de la ciutat i impulsar activitats familiars i per a públic infantil a l’aire lliure”, ha explicat la regidora i presidenta del Patronat de Turisme, Pilar Escuder.

Orígens, tradicions, cultura popular i imaginari infantil en clau de contes i amb perspectiva turística per a conéixer noves històries i anècdotes divertides. El cicle de tres sessions comença demà amb Un mas de por. Un espectacle de narració oral teatralitzada en el qual d’una forma divertida, el públic descobreix els monstres de la cultura popular valenciana. El mateix conte, en versió en castellà, es repetirà en la pròxima sessió; el 5 de desembre. I per a l’últim dia, el 12 de desembre, es representarà Monstres i monstruets, un espectacle teatralitzat amb un bruixot com a protagonista.

“Recuperem espais per a les experiències i l’entreteniment, perquè cada racó de la nostra ciutat té una història que contar”, ha assegurat la regidora de Turisme. “És important conéixer i difondre la mitologia de la ciutat, la seua cultura i tradicions, per això hem tornat a programar aquest cicle de contacontes pensant en els més xicotets i xicotetes, perquè aprenguen i siguen els qui transmeten aquestes singulars històries a les generacions futures”, ha apuntat Escuder.