Dotze restaurants del Grau participen en la iniciativa de Turisme i Consum amb menús especials del 26 de juny al 26 de juliol

Potenciar el turisme gastronòmic i el peix del Grau, reactivant el sector de la hostaleria local. Són els objectius de les VI Jornades Gastronòmiques del Polp i la Sépia, que es desenvoluparan del 26 de juny al 26 de juliol i que han sigut presentades hui per les regidores de Turisme i Consum Sostenible, Pilar Escuder i Mary Carmen Ribera, respectivament, al costat dels representants de l’associació Grao Centro Gastronómico, que materialitza la iniciativa.

Dotze restaurants del Grau participen en aquesta edició, elaborant menús a base d’aquests productes de proximitat adquirits en la llotja. “Aquestes jornades representen cada any un impuls al sector de l’hostaleria i un atractiu per al turisme gastronòmic, i aquest estiu més especialment pel context derivat del coronavirus, ja que es tracta de les primeres jornades gastronòmiques de la nova normalitat i suposaran una reactivació del sector”, ha explicat la regidora de Turisme. Per part seua, la regidora de Consum Sostenible ha ressaltat l’aposta de l’equip de govern municipal per “promoure el producte local, de qualitat, posant en valor la bona cuina del Grau i l’excel·lent peix local de la llotja”.

Els restaurants participants són Casa Santiago, La Trocha, Nou Escull, Casa Lola, La Ola, Brisamar, Casa Juanito, Tasca del Puerto, La Ballena, Mediterráneo, Ri&Co Bistró i Hotel del Golf Playa.