El guanyador del Primer Premi, Premi del Públic i Premi Especial a la Millor Interpretació de l’obra de Francisco Tárrega en l’última edició del Certamen Internacional de Guitarra Francisco Tárrega de Benicàssim, Domenico Mottola, oferirà una masterclass aquest dijous 23 en el Conservatori Professional Mestre Tàrrega de Castelló

L’activitat, organitzada pel Departament de Corda, tindrà lloc de 18 a 20 hores al Saló d’actes “Juan Ramón Herrero” i està dirigida als alumnes oficials del Conservatori que desitgen adquirir o ampliar els seus coneixements sobre l’instrument. La Masterclass es completarà amb un col·loqui final on els assistents podran plantejar al concertista qualsevol dubte o curiositat que tinguen relacionada amb el món de la guitarra clàssica. Recordar que aquesta és la primera vegada que un concursant que acudeix per primera vegada al certamen aconsegueix el Primer Premi, el Premi del Públic i el Premi Especial a la Millor Interpretació de l’obra de Francisco Tárrega.
I, a més de la masterclass al Conservatori, el jove guitarrista italià es troba aquests dies gravant el disc que es presentarà durant la celebració de la LIV edició del certamen de guitarra més longeu d’Europa.
Així mateix, Domenico Mottola aprofitarà la seua visita a Benicàssim per a conéixer en primera persona i gaudir del Dia de les Paelles que se celebrarà el pròxim divendres 24.