L’esdeveniment esportiu deixarà una ocupació del 100% en deu hotels de la ciutat

La ciutat de Castelló acollirà del 15 al 17 d’abril la catorzena edició del Torneig Primer Toc, un esdeveniment esportiu que torna després de dos anys sense poder celebrar-se. El Patronat Municipal d’Esports ha acollit aquest dimarts la presentació del torneig amb l’assistència del regidor d’Esports, Omar Braina; la regidora de Turisme, Pilar Escuder; i membres de Primer Toc CF, organitzador d’aquesta cita esportiva.

El regidor d’Esports, Omar Braina, ha recalcat la importància d’aquest torneig. “Castelló torna a acollir aquest gran esdeveniment esportiu que demostra que som una ciutat oberta a l’esport i al futbol base”, ha indicat. Braina ha explicat que seran 190 equips nacionals i internacionals els que participaran en aquest torneig que es disputarà en les instal·lacions esportives municipals del Chencho, Ciutat Esportiva i Gaetá Huguet, a més de la Ciutat Esportiva Facsa.

Per part seua, la regidora de Turisme, Pilar Escuder, ha posat en valor aquesta cita esportiva com a dinamitzadora del turisme local i com a revulsiu econòmic per a la ciutat. “Aquest torneig atrau a Castelló a 8.500 persones entre jugadors i acompanyants, la qual cosa implica 14.000 pernoctacions hoteleres durant Setmana Santa”, ha explicat. Escuder ha apuntat a més que des del Patronat Municipal de Turisme s’organitzaran visites guiades perquè totes les persones visitants puguen conéixer Castelló.

En total, aquest esdeveniment esportiu omplirà deu hotels de Castelló, que aconseguiran l’ocupació del 100% en aquests dies.

El Torneig Primer Toc reunirà 190 equips de la Comunitat Valenciana, Catalunya, Balears, Canàries, Madrid, País Basc, Navarra, La Rioja i Castella-la Manxa. També participarà un equip suec i un altre francés. En total, més de 2.500 jugadors i 500 partits en dos dies i mig.