Tots els concerts ajornats del circuit s’han reprogramat en noves dates als mesos de febrer i març

El circuit Sonora, organitzat per l’Institut Valencià de Cultura, anuncia l’ajornament dels concerts que estaven programats per al gener i que s’han reprogramat en noves dates per als mesos de febrer i març, per la situació sanitària actual.

L’ajornament afecta els concerts de Viktorija Pilatovic a Villena, d’Andrés Belmonte a Dénia, de Mafalda i Prozak Soup a Ondara, d’El Diluvi i la Trocamba Matanusca a Ontinyent i de Miquel Gil i Xavier de Bétera a Tavernes de la Valldigna.

Marga Landete, directora adjunta de Música i Cultura Popular de l’Institut Valencià de Cultura, ha explicat: “Els concerts que componen la programació de Sonora estan organitzats conjuntament amb els ajuntaments adscrits al Circuit Cultural Valencià, de manera que queda a la decisió de cada municipi, amb les seues circumstàncies concretes, la realització dels espectacles o no. Les actuals xifres epidemiològiques han recomanat l’ajornament de les activitats culturals municipals i això afecta els sis concerts previstos al mes de gener, que es realitzaran tots en els mesos següents. Estem vivint una situació complicada, però estem contents de poder donar dates alternatives i esperem que en els propers mesos es puguen realitzar sense problemes”.

El concert de Viktorija Pilatovic a Villena tindrà lloc el 5 de març, mentre que el d’Andrés Belmonte a Dénia es trasllada al 19 de març. El doble programa de Mafalda i Prozak Soup a Ondara passa al 27 de febrer. El Diluvi i la Trocamba Matanusca actuaran a Ontinyent el 7 de març. La nova data del doble concert de Miquel Gil i Xavier de Bétera a Tavernes de la Valldigna està per confirmar i s’anunciarà properament. Finalment, el concert familiar de La Pop a Canals, ajornat durant les festes de Nadal, es reprograma al 14 de març.

El circuit Sonora

Sonora, el circuit de la música valenciana, naix en 2019 amb la intenció de portar els finalistes i guanyadors dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana en un cicle de concerts per tot el territori valencià. Enguany, Sonora s’allarga des del 25 d’octubre fins al 13 de març de 2021.

En aquesta segona edició, Sonora tindrà 28 concerts de 41 artistes a 28 localitats valencianes, totes integrades en el Circuit Cultural Valencià. El circuit Sonora tindrà parada a Cheste, Sueca, Ondara, Sollana, Monòver, Guardamar del Segura, Ontinyent, Gandia, Bellreguard, Manises, Benlloc, Alzira, Canals, Picanya, Villena, Dénia, Tavernes de la Valldigna, Elx, Almassora, Sagunt, Aielo de Malferit, Silla, Bocairent, Sant Mateu, Carcaixent, Vinaròs, Llíria i la Pobla de Vallbona.

Pel que fa als artistes que participen en aquesta edició de Sonora, són Canta Canalla, Ales Cesarini & Payoh Soul Rebel, Jazzmatiks, Tesa, El Hombre Viento, Tórtel, Capricornio Uno, Mara Aranda, Verdcel, Valira, Insoma, Spanish Brass i Carles Dénia, Sole Giménez, Àngela Furquet, Mireia Vilar, Gem, Èlia Casanova i la Tendresa, Ramonets, La Pop, Rodamons, Viktorija Pilatovic, Andrés Belmonte, Mafalda, Prozak Soup, El Diluvi, La Trocamba Matanusca, Miquel Gil, Xavier de Bétera, Badlands, Ed Bloom, Aljub, Tardor, La Fúmiga, Fran Yera, Funkiwis, El Tio la Careta, Neus Ferri, Sis Veus, Xavi Sarrià i Feliu Ventura.