La nova adaptació de la novel·la de James Matthew Barrie és un espectacle de teatre amb cançons i música en directe

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), programa el dissabte 27 d’abril, a les 18.00 hores, Peter & Pan, un espectacle familiar amb cançons i música en directe que arriba fins al Teatre Principal de Castelló.

L’escenari del Principal es convertirà en un parc d’atraccions abandonat que ha quedat congelat en el temps. L’obra ens presenta Peter que ha oblidat el seu passat. Des de la finestra de la seua habitació de la residència d’ancians contempla malhumorat com ha canviat tot.

A mesura que els personatges redescobrixen el seu passat i recuperen la memòria oblidada, s’embarquen en un viatge màgic i emocional cap a l’eterna joventut de Peter i de Pan.

La nova adaptació de la novel·la de James Matthew Barrie, realitzada per Xavo Giménez i María Cardenas, és una col·laboració entre la companyia La Mar, el Centre Teatral Escalante i la Teta Calba.

Ha obtingut tres nominacions en els prestigiosos Premis MAX 2024 en les categories de: millor espectacle per a públic infantil, juvenil o familiar; millor adaptació o versió d’obra teatral i millor disseny de vestuari. La cerimònia d’entrega de premis se celebrarà l’1 de juliol a Tenerife.

L’espectacle en valencià, recomanat per a un públic d’entre 6 i 12 anys, presenta música en directe composta per Carles Chiner i està protagonitzat per Juli Cantó, Neus Alborch, Leo de Bari, Merce Tienda, María Guerra, Guille Zavala i Xavo Giménez.

L’IVC ha programat, a més de la funció del dissabte, una sessió específica el divendres 26 d’abril, a les 11.00 del matí, dirigida als centres escolars de les comarques de Castelló.