FOBESA i la Universitat Jaume I han lliurat un total de 22 beques a estudiantat de grau de I’UJI resident a Benicàssim en un acte que ha comptat amb la presència de la rectora, Eva Alcón; la directora d’Organització i Millora de Processos de Grupo Gimeno, Elena Llopis; la regidora d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de Benicàssim, Rosa M. Gil, i el director de FOBESA, Juan Pablo Mateo

Aquestes beques han tingut enguany 35 sol·licituds i han estat dotades en conjunt amb 22.000 euros, destinats a donar suport a estudiantat matriculat en el curs acadèmic 2022-2023 i resident a Benicàssim. Per a la concessió d’aquestes beques s’han tingut en compte tant criteris acadèmics com econòmics.

La rectora de l’UJI ha agraït el compromís social de FOBESA amb aquestes beques, que són una aposta per la igualtat d’oportunitats. «Des de la Universitat treballem perquè l’estudiantat no es quede fora per motius econòmics i no podríem fer-ho sense empreses com FOBESA o la col·laboració de l’Ajuntament de Benicàssim per cuidar el talent», ha assenyalat. Així mateix, Eva Alcón ha felicitat l’estudiantat becat i l’ha instat a aprofitar el seu talent no sols des d’una perspectiva individual sinó també col·lectiva i al servei de la societat.

Per la seua banda, Elena Llopis també ha donat l’enhorabona als guardonats i ha agraït l’oportunitat d’impulsar el talent amb aquestes beques des de fa set anys, que reconeixen el treball, compromís i esforç. En aquest sentit, ha afirmat que «creiem fermament en la tasca de les universitats, especialment de l’UJI, i per això volem continuar estrenyent llaços a través de beques i altres iniciatives, per a afavorir la transferència de coneixement per al progrés de la societat».

Per últim, la regidora Rosa M. Gil ha mostrat el seu agraïment per iniciatives com aquesta que impulsen la formació dels joves perquè «creure en ells és creure en el futur de la nostra ciutat».

Les beques FOBESA persegueixen afavorir la formació de l’estudiantat de la universitat pública de Castelló, així com projectar les sinergies entre el teixit empresarial i la comunitat universitària amb l’objectiu d’impulsar el desenvolupament social i econòmic del seu entorn més pròxim.