El catedràtic de l’UJI Vicente Roca també ha estat premiat per cinquena vegada amb el guardó al millor treball de recerca en recursos humans del Centre d’Estudis Financers

El catedràtic d’Organització d’Empreses de la Universitat Jaume I Vicente Roca i les investigadores del Departament d’Empreses i Màrqueting Inmaculada Beltrán-Martín i Beatriz García-Juan han rebut el prestigiós premi internacional Michael Poole Best Paper Award 2020 al millor article publicat en una revista de referència en l’àmbit de la gestió dels recursos humans.

L’article premiat, titulat «Incorporating Poverty in Society into Strategic Human Resource Management», s’ha publicat en The International Journal of Human Resource Management amb un factor d’impacte del 3.040. Atesa la transcendència d’aquest premi, l’editorial ha posat en accés lliure l’article complet.

D’altra banda, el catedràtic Vicente Roca també ha rebut el premi nacional al millor treball de recerca concedit pel Centre d’Estudis Financers (CEF) en la modalitat de Recursos Humans pel seu treball «El doble rol de la inversió en recursos humans en la desigualtat social». Cal destacar que aquesta és la cinquena vegada que se li concedeix aquest prestigiós guardó al llarg de la seua trajectòria investigadora.

En aquesta edició del Premi d’Estudis Financers CEF 2020 també s’ha reconegut amb un accèssit en la categoria de Recursos Humans el treball del catedràtic de l’UJI Juan Carlos Bou Llusar i els investigadors de la Jaume I Alejandro Salvador Gómez i Inmaculada Beltrán-Martín titulat «L’efecte de les demandes i recursos laborals en el rendiment dels comandaments intermedis en la gestió dels recursos humans».