La Ravalera tornarà a oferir les seues propostes de teatre breu en espais no convencionals amb 10 sessions del divendres 2 al dimarts 6 que, sota el títol d’Historiologies, convertiran en escenari el Museu d’Etnologia de Castelló

La companyia La Ravalera, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, el Col·legi d’Arquitectes de Castelló, la Fundació Dàvalos-Fletcher, la Universitat Jaume I i altres entitats, organitza aquest any una edició dedicada a les històries que potser no sempre estan als museus. Les entrades ja estan a la venda a la Llibreria Babel y entrapolis.com, amb un preu de 15 euros. També durant els dies de funció, al mateix Museu d’Etnologia.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, Verònica Ruiz, ha destacat que la proposta de La Ravalera “és important en l’agenda cultural de la ciutat per tancar l’any, i en aquesta ocasió obri les portes del Museu d’Etnologia, convertint-lo en escenari teatral per uns dies, i obrint-lo a nous públics, per gaudir de teatre de qualitat fet per professionals de Castelló”.

En estos cinc dies es podran veure quatre peces de teatre breu que giraran al voltant d’un mateix tema: aquelles històries que no formen part de la història oficial, les històries escrites en minúscules. El Museu d’Etnologia, un dels espais emblemàtics de la ciutat també conegut com la Casa de les Normes o la Casa Matutano, acollirà les diferents peces que en esta ocasió tindran formats diferents. Així a més de peces breus també es podrà escoltar una audioguia, assistir a una sessió de narració oral o reveure una exposició amb ulls diferents. Per a l’audioguia, la Ravalera demana que qui puga i en tinga, porte auriculars i mòbil.

Les peces, com sempre, han sigut creades especialment per tot un equip d’artistes de les comarques de Castelló. Tània Muñoz posarà en escena ‘Vestit de campanes’; Lola Bou i Panchi Vivó, ‘Jo he tingut sort’, Begoña Tena, ‘Viva’; i La Ravalera interpretarà ‘Cucú baix d’una pedra’. Les funcions seran divendres 2, dissabte 3 i dilluns 5 de desembre a les 19.00 i 20.30 hores i diumenge 4 i dimarts 6 a les 12.00 i 18.00 hores.