El vicepresident segon i diputat de Turisme, Andrés Martínez, destaca el compromís de l’equip de govern amb el turisme. “Un equip que ha sabut escoltar i materialitzar les necessitats de mancomunitats, associacions i consorcis a través d’un full de ruta”, manifesta

El Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de Castelló, dins del pressupost per a 2024, ha concedit tres línies d’ajudes per a entitats supramunicipals. Així ho ha anunciat el vicepresident segon i diputat de Turisme de la Diputació de Castelló, Andrés Martínez, qui ha explicat que “amb estes ajudes es pretén enfortir el producte turístic a la província i fer de Castelló un destí preferent per al turista”

Així doncs, la Diputació de Castelló ha reforçat el seu compromís perquè la indústria del turisme siga més competitiva i ha reservat 550.000 euros per a subvencions de mancomunitats, associacions de municipis i consorcis dirigides a enfortir el producte turístic. El vicepresident segon ha desgranat cada subvenció entre les quals es troben la dirigida a mancomunitats, a la qual es destinarà un total de 250.000 euros, altres 250.000 euros es destinaran a associacions intermunicipals, mentre que la partida dirigida als consorcis serà de 50.000 euros.

En este sentit, Andrés Martínez ha manifestat que “és molt important treballar de la mà el sector públic i el sector privat per a avançar junts i fer una província millor”. Pel que ha insistit que “es tracta de promocionar, fomentar i impulsar programes, activitats i esdeveniments de caràcter supramunicipal a la província”.

“Des del Patronat de Turisme ens hem marcat un objectiu, posicionar la província de Castelló com a destinació turística d’excel·lència, i en això estem treballant, perquè creiem en el potencial turístic de la província i volem posicionar el nostre territori en el mapa turístic nacional i internacional”, ha expressat el vicepresident segon.

Així mateix, Andrés Martínez ha subratllat que “la creació d’estes ajudes és un clar exemple de l’aposta de l’equip de govern de la institució provincial que presideix Marta Barrachina pel turisme a la província de Castelló. Un equip que ha sabut escoltar i materialitzar les necessitats de mancomunitats, associacions de municipis i consorcis a través d’un full de ruta atenent tots els reptes marcats per a 2024 amb l’objectiu d’incrementar el turisme”.

En este sentit, Andrés Martínez ha posat en valor el “gran esforç que ha realitzat el gerent del Patronat Provincial de Turisme, Virginia Ochoa, per a aconseguir estes subvencions incloses en el pressupost 2024”. Un pressupost que tal com ha assenyalat el diputat de Turisme “s’ha incrementat un 32,06% respecte al del present exercici”. Una mostra més del compromís d’esta Diputació que “ha treballat des del minut zero pel diàleg, l’escolta del sector i per ser capaços de destinar els fons on és més necessari”, ha incidit el vicepresident segon.