La música i el teatre seran els protagonistes del segon cap de setmana d’activitat cultural a l’Espai de la Música Mestre Vila de Benicàssim dins del programa de Torna a l’Espai.

Després de les actuacions de la Asociación de Amigos del Teatro i Cuentamifasol, la programació es reprén aquest divendres amb Dani Miquel qui oferirà un concert amb les cançons en valencià de sempre, adaptades als temps actuals. Dins del seu repertori no faltaran La princesa ratolina o La Masereta. Els concerts són una gran festa compartida, una trobada on petits i grans són partícips i protagonistes, i Dani Miquel compta amb un enriquidor i divers bagatge creatiu sobre el qual se sosté la solidesa i sensibilitat del seu espectacle familiar. El concert del pròxim divendres 20 de novembre començarà a les 18.00 hores i tindrà una duració d’una hora.
Per al dissabte 21 de novembre a les 12.00 hores, la programació continuarà estant dirigida a tots els públics amb la representació de teatre i titelles “Las tres cerditas” de Xarop Teatre. Carles Benlliure i Rebeca Castro seran els encarregats de narrar la història de les tres porquetes que es veuen obligades a saltar a la mar per a sobreviure i buscar als seus pares. En la granja comença a passar coses que elles van descobrint, es van revelant personatges misteriosos que apareixen i ho canvien tot, per la qual cosa les tres porquetes han d’enfrontar-se en solitari a un llarg viatge.
Finalment, la música de Ruth Baker Band tancarà la programació del pròxim cap de setmana. La cantant Ruth Baker arribarà a l’Espai de la Música el diumenge 22 de novembre a les 19.00 hores acompanyada per Nacho Fandós (guitarra i cors), David Frach (baix) i Carlos Cruz (bateria i cors). El grup fa del directe la seua millor arma desplegant tot el seu pulmó rock barrejat amb el més elegant soul. Guitarres afilades i una base rítmica irresistible serveixen per a abrigallar la veu que no deixa indiferent a ningú.
El regidor de Cultura, Javier Alonso, ha explicat que l’accés a cadascun dels espectacles a l’Espai de la Música és lliure però es requereix entrada que es pot aconseguir en el mateix Espai tres dies abans de cada actuació en horari de 17.00 a 20.00 hores de dilluns a divendres. “Com es va poder comprovar el primer cap de setmana, cadascun dels assistents té un seient assignat amb el que evitem aglomeracions en l’accés a la sala”, ha indicat Alonso.
Quant a les mesures de seguretat sanitària, l’aforament s’ha reduït al 30% i en el cas de les activitats per a adults, la distribució del públic és de manera individual mentre que per a la programació infantil els menors poden asseure’s al costat d’un adult, “i en tot moment seguirem el protocol establit per les autoritats competents perquè Benicàssim no perda el pols cultural i continue sent tot un referent a la província, però sobretot de la cultura segura”, ha afegit l’alcaldessa, Susana Marqués.