Les activitats que participen en esta exposició són: Dibuix i pintura, Belles arts, Fotografia, Restauració d’antiguitats, Patchwork, talle i confecció, Escriptura creativa, Dansa àrab i sevillanes

La Sala Escena del Teatre Municipal de Benicàssim acull l’exposició dels tallers de Formació de Persones Adultes (FPA) corresponents al curs 2023-2024. Esta mostra, que celebra la fi de curs, inclourà treballs dels diversos tallers impartits al llarg de l’any, destacant el talent i la dedicació dels participants.

Esta mostra, que celebra la fi de curs de la FPA, inclou treballs dels diversos tallers impartits, entre ells: Dibuix i pintura, Belles arts, Fotografia, Restauració d’antiguitats, Patchwork, Talle i confecció, Escriptura creativa, Dansa Àrab i Sevillanes.

“La celebració marca més de 25 anys de tradició a Benicàssim, durant els quals la participació i l’interés tant dels alumnes com del públic han anat en augment. Any rere any, este esdeveniment ha aconseguit consolidar-se com una cita ineludible en el calendari cultural de la localitat, reflectint el compromís de la nostra comunitat amb l’art i l’educació”, ha subratllat l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués.

“Cal destacar a més, la col·laboració i l’esforç dels monitors i alumnes en la preparació d’esta festa de fi de curs. La seua dedicació i entusiasme són fonamentals per a l’èxit d’esta celebració que, al llarg de tres dècades, ha enfortit el teixit cultural i social de Benicàssim”, ha afegit la regidor d’Educació i Cultura, Rosa María Gil. Les obres artístiques estaran disponibles durant este cap de setmana.