En l’esdeveniment s’han realitzat exhibicions de trial elèctric i kart cross elèctric, tests de conducció i exposició de models elèctrics i híbrids

La Universitat Jaume I, amb l’empresa Iberdrola i l’UJI Electric Racing Team, han celebrat una jornada sobre mobilitat elèctrica per a promoure la transició energètica en el sector de la mobilitat cap a un model més eficient i amb menys emissions.

El desenvolupament de la mobilitat elèctrica és una realitat que modificarà el parc de turismes i de vehicles en general en els pròxims anys. No obstant això, encara existeixen barreres que han de superar-se perquè la mobilitat elèctrica siga majoritària a mitjà termini. Amb l’objectiu de promoure aquesta transició cap a la mobilitat elèctrica, en l’esdeveniment s’han exposat models elèctrics i híbrids endollables de diferents marques i s’han realitzat exhibicions de trial elèctric i kart cross elèctric. A més, els assistents han pogut realitzar tests de conducció de motocicletes i patinets elèctrics.

L’esdeveniment ha comptat enguany amb la participació de marques com Peugeot Leonauto, Renault Autersa, Mazda Mogacar, Cupra M-Motor, Opel M Tecnik, Garage Citroën Castellón, BMW Maberauto, Marzá, Hyundai Mobikorea i Motos Eléctricas Castellón. Els tests de conducció i les exhibicions s’han realitzat en col·laboració amb les empreses Elecosystems, Motos Eléctricas Castellón, Maralba i Abervian.