Es tracta d’una acció promocional en la qual prenen parteix empreses i representants de les principals destinacions turístiques de la província per a donar a conéixer les seues ofertes, atractius i recursos

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha visitat el ‘Street Màrqueting’ que ha posat en marxa el Patronat Provincial de Turisme en la via pública al costat de l’Estació del Nord i la Plaça de Bous de València, un dels enclavaments amb major afluència i trànsit de persones en la capital del Túria.

José Martí ha visitat els estands i ha volgut destacar “l’esforç de tots ajuntaments i empresaris per resistir durant aquests complicats mesos de pandèmia i per treballar de manera intensa perquè aquest 2022 siga el de la recuperació d’uns nivells d’ocupació que s’assemblen als dels anys anteriors a la Covid-19”.

Martí, que ha recordat que la Diputació “ha mantingut continus contactes amb el sector per portar-los tota l’ajuda que hem pogut, assegura que des del Patronat Provincial de Turisme es desenvoluparà una completa campanya de promoció en els nostres mercats habituals perquè els turistes, entre ells els de la Comunitat Valenciana, aposten per les platges de la nostra província i pel magnífic interior que ofereixen les nostres comarques”. Segons les dades de 2020, el 38,65% de turistes que va rebre la província de Castelló van procedir de la Comunitat Valenciana». Quant a les pernoctacions, el 34,01% les realitzen persones de la nostra comunitat autònoma.

El Patronat Provincial de Turisme ha portat el ‘Street Màrqueting’ al carrer Xàtiva de València, amb un estand de 24 metres quadrats que romandrà obert en horari de matí i vesprada entre les 11.00 hores i 14.00 hores i entre les 17.00 hores i 21.00 hores. L’estand consta de sis carpes tipus haima retolades amb la marca turística de la província i imatges de diferents destins de les comarques de Castelló. Es tracta d’una acció promocional en la qual prendran parteix empreses i representants de les principals destinacions turístiques de la província per a donar a conéixer les seues ofertes, atractius, recursos i possibilitats.

Aquesta acció de promoció compta amb la participació dels municipis d’Altura, Benicarló, Borriana, Castelló de la Plana, l’Alcora, Llucena, Matet, Montan, Orpesa, Segorbe i les localitats que s’agrupen sota l’Associació Intermunicipal Alt Maestrat, Associació Plana de l’Arc, Mancomunitat de l’Alt Palància, Activem la Plana Baixa / Sud Castelló i Intermunicipal Maestrat Ànima Interior. A més, hi ha participació de l’associació Tour&Kids.