L’esdeveniment esportiu se celebrarà el pròxim 27 de febrer a la capital de la Plana Alta

La Conselleria d’Esport reafirma el seu suport a Marató BP Castelló i al 10K FACSA Castelló que se celebrarà diumenge que ve 27 de febrer. En una trobada entre el conseller Vicent Marzà, Josep Soldevila, president del Club d’Atletisme Running Castelló, i Juanma Medina, director de la carrera i vicepresident del Club d’Atletisme Running Castelló, s’ha comentat que la competició recupera el format habitual. Els participants tornaran a córrer el circuit oficial, acollits pel públic, i viuran la prova com un dels esdeveniments imprescindibles del calendari esportiu de la Comunitat Valenciana.

El conseller d’Esport, Vicent Marzà, ha destacat que “des de la Generalitat, una edició més, donem el nostre suport a través de la marca Comunitat de l’Esport a aquest esdeveniment que promou els valors de respecte, convivència i esportivitat. Enguany, a més, hem augmentat la nostra col·laboració perquè la Marató de Castelló és un exemple per a posicionar el nostre territori com un referent internacional en l’àmbit esportiu”.

Marató BP Castelló revalida, en aquesta edició, l’etiqueta World Athletics Road Race Label 2022, un segell que eleva Castelló a l’elit de l’atletisme de manera oficial. L’etiqueta, a més, és garantia de la qualitat i el control de la carrera. Una prova que ja és àmpliament reconeguda pel bon tracte al corredor i per ser una de les carreres més ràpides a escala nacional.

L’ampli equip de patrocinadors i col·laboradors donen suport a uns atletes que han acollit amb força aquesta XI edició de l’esdeveniment coorganitzat pel Club d’Atletisme Running Castelló i el Patronat Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Castelló, i que es consolida com l’esdeveniment referent dels corredors populars.