Del 7 al 9 d’octubre s’han programat actuacions que fusionen la música i l’art amb un entorn natural i patrimonial

L’Ajuntament de Castelló, a través de la regidoria de Turisme, ha organitzat per al pròxim cap de setmana, del 7 al 9 d’octubre, el festival Origen Castelló. Serà la tercera edició de la cita, que fusiona la música i l’art amb un entorn natural i patrimonial com és el parc Ribalta.

L’esdeveniment es desenvoluparà per tercer any consecutiu “amb l’objectiu de dinamitzar l’oferta turística que ofereix Castelló amb l’arribada de la tardor i brindar l’oportunitat de viure i gaudir d’experiències a través del patrimoni i la música”, ha explicat la regidora de Turisme, Pilar Escuder.

El festival començarà el divendres 7 d’octubre, a les 20.30 hores, amb el tàndem flamenc Israel Fernández i Diego del Morao. El dissabte 8 d’octubre serà el torn del cantaor Guadiana, a les 20.30 hores; i el diumenge 9 d’octubre serà el sevillà Jalezz l’encarregat de clausurar el cicle, a les 20.00 hores.

Origen Castelló tindrà accés gratuït perquè tant el públic com l’organització i els artistes gaudisquen d’una experiència de tardor en un entorn tan especial com l’entorn del llac del parc Ribalta. Una proposta per a reforçar l’agenda cultural i turística de Castelló del 7 al 9 d’octubre.