L’homenatge al Genovés se celebra hui a les 20 hores al Teatre Principal de València amb projeccions i actuacions musicals, que uneixen esport i cultura 

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha organitzat l’acte d’homenatge a la trajectòria de Paco Cabanes amb el títol ‘Les mans del Genovés’. El tribut al mite de la pilota valenciana és a les 20 hores al Teatre Principal de València. 

A l’acte assisteix la consellera d’Educació, Cultura i Esport, Raquel Tamarit, i comptarà, entre el públic, amb representants de diferents institucions, familiars del pilotari i personalitats del món de la pilota valenciana. 

La consellera Tamarit ha volgut destacar que “la pilota valenciana va lligada ben fort al nom de Paco Cabanes i per això li retem aquest emotiu homenatge. Sense ell moltes coses no tenen sentit. Amb ell vam aprendre a estimar el nostre esport més genuí i a entendre que no és només un esport, forma part de la nostra cultural més arrelada. Per això volem que la seua família se senta ben acompanyada en aquest acte que celebrem un any després que ens deixara”.

Conduït pels presentadors Xavi Blasco i Àlex Blanquer, l’homenatge comptarà amb actuacions musicals de Tesa, Jonatan Penalba, Santero y los Muchachos, La Fúmiga i Esther, així com l’humor de Pere Aznar i Toni de l’Hostal.