L’Ajuntament de Benicàssim ha tret a licitació la concessió per a l’ús privatiu de la cafeteria-restaurant situada en Vila Elisa

Com ha explicat l’alcaldessa, Susana Marqués, “es tracta d’un servei que sumarà atractiu a la visita de Vila Elisa que, ara com ara, ja és un referent cultural, no sols a Benicàssim sinó en tota la província”.
Les bases s’han publicat hui dissabte 26 de febrer en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) i els interessats tenen 30 dies naturals, a partir de l’endemà de la publicació, per a presentar les seues propostes. La concessió serà per 10 anys ampliables anualment per cinc anys més, és a dir, 15 en total. “Pretenem continuar sumant propostes gastronòmiques atractives i d’acord amb l’entorn on se situa, ja que la part destinada a la cafeteria-restaurant es troba dins d’un enclavament especial, amb un atractiu extraordinari”, ha afegit Susana Marqués.
Com ha explicat el regidor de Cultura, Javier Alonso, “dins dels criteris d’adjudicació es valorarà el projecte d’equipament i decoració del local, el projecte gastronòmic i els certificats ambientals i de qualitat reconeguts internacional o nacionalment, entre altres”.
Les proposicions s’hauran de presentar en el Registre de Pliques de la Secretaria de l’Ajuntament, de dilluns a divendres en horari de 9.00 a 14.00 hores. Amb posterioritat es procedirà a efectuar el seu Registre en el Registre General del consistori. Obert el termini d’admissió d’ofertes i a fi de que els interessats puguen conéixer la localització exacta, les característiques de l’immoble i el seu estat, s’oferirà la possibilitat als licitadors de realitzar una visita sent necessari la sol·licitud de cita prèvia per correu electrònic a serviciopublicos@benicassim.org.