Els joves intèrprets Pablo i Alejandro Turlo, de 13 i 15 anys, pujaran a l’escenari del Teatre Municipal de Benicàssim dilluns 23 de desembre

Els germans, naturals del municipi benicassut, són Violoncheli Brothers i oferiran als espectadors el seu concert “Desconchertantes”, amb què estan recorrent la Comunitat Valenciana. Pablo al violí, Alejandro al violoncel i ambdós també al piano, faran brillar el seu talent, el seu humor i la seua disciplina desafiadors en escena amb un variat repertori compost per les millors peces clàssiques, de mirada nova i arreglament original, i amb una posada en escena divertida i sorprenent. L’espectacle conté composicions de J.S. Bach, Vivaldi, Paco de Lucía o Queen, entre altres molts, incloent-hi a més algunes composicions pròpies del duo, en què és fàcil apreciar el seu versàtil i imaginatiu talent quan es tracta de tocar i fer xalar amb la música. Com ha indicat el regidor de Cultura, Javier Alonso, “des de l’Ajuntament de Benicàssim recolzem als músics locals emergents i Violoncheli Brothers són un exemple del gran talent que tenim en el municipi”. El concert forma part de la programació que ha preparat l’Ajuntament de Benicàssim per a aquestes dates nadalenques i el preu de l’entrada per a l’espectacle que començarà a les 20.00 hores és de tres euros.
D’altra banda, per al dilluns 23 s’han programat nadales al carrer a càrrec de la Coral Juan Ramón Herrera. La cita nadalenca serà a les 18.00 hores a la plaça Constitució.