El pròxim dimarts 9 de maig es realitzaran diferents actes en la plaça de les Aules

La Diputació de Castelló ha organitzat per a aquest pròxim dimarts 9 de maig diferents actes amb les Escoles Ambaixadores per celebrar el Dia d’Europa, a la plaça Les Aules.

En aquest sentit, l’acte comptarà amb dues parts. La primera serà a les 12:00 hores, amb la participació de les dues escoles ambaixadores, on sis músics de l’IES Llombai els que interpretaran l’himne, i els alumnes de la Consolación formaran la bandera europea. També hi haurà l’exposició “La UE i jo” i una visita a l’stand informatiu #LomillordelaUE.

Seguidament, a les 13:30 hores es realitzarà la presentació de la campanya #UnaLlavorPerEuropa, destinada als centres educatius de la província i que culminarà el pròxim 5 de juny, Dia Mundial del medi ambient.

Es tracta d’una campanya que contribueix a la iniciativa 3.000 milions d’arbres d’ací a 2030, mitjançant la creació de “Boletes de vida” que plantaran els centres que es vulguen adherir.

En aquest acte també participaran el president de la Diputació de Castelló, José Martí i el diputat encarregat de l’àrea de Relacions Internacionals, Pau Ferrando.