La Universitat Jaume I ha celebrat la novena edició de la jornada «Estudia i investiga a l’UJI» amb una trobada que ha comptat amb la participació de l’estudiantat i el professorat que forma part d’aquest programa, que té com a objectiu oferir a l’alumnat excel·lent la possibilitat d’obtenir una formació investigadora des del primer curs de la titulació

Després de la inauguració a càrrec de la vicerectora d’Estudiantat i Vida Saludable, Mamen Pastor, ha pres la paraula Lluís Martínez, professor del Departament de Física de l’UJI i director de la Unitat de Divulgació Científica i Ciència Ciutadana, qui ha oferit la xarrada «Estudia, investiga i divulga! La comunicació i la divulgació, una tasca més de la investigació científica».

A continuació, s’han presentat els treballs en format de pòster dels diferents centres i s’han lliurat els diplomes a l’estudiantat participant en la jornada.

En aquesta edició, s’han presentat un total de 39 treballs per part de 40 estudiants, dels 217 que participen aquest curs en el programa, per tal de mostrar el que estan desenvolupant en els grups de recerca dels quals formen part. Per centres, els treballs presentats han sigut 14 de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals, 11 de la Facultat de Ciències de la Salut, nou de la Facultat de Ciències Humanes i Socials, i cinc de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques.