El termini de presentació de projectes està obert fins al 7 de maig

Á Punt i sis universitats valencianes, entre les quals es troba la Universitat Jaume I, convoquen la cinquena edició del «Pitching Universitats Valencianes-Sector Audiovisual». La Universitat d’Alacant albergarà, per primera vegada, aquest esdeveniment de Talent Audiovisual Universitari.

L’objectiu d’aquest esdeveniment és posar en contacte a estudiants universitaris creadors de productes audiovisuals amb productores, distribuïdores i plataformes multimèdia. El jurat avalua l’originalitat, novetat, qualitat i tractament narratiu dels projectes en sis categories: ficció, no-ficció, formats televisius, noves finestres, ràdio i branded content. Com a novetat en la categoria de ràdio s’inclou també als podcast de qualsevol gènere.

Els participants podran inscriure’s gratuïtament fins al dia 7 de maig, seguint les bases de la convocatòria.

Els alumnes que presenten els seus projectes tindran la possibilitat, com en anteriors edicions, de reunir-se amb les productores assistents per a avaluar les possibilitats de la seua execució. Després de la recepció dels projectes participants tindrà lloc la celebració de l’esdeveniment l’1 de juny en la Sala d’actes Germán Bernácer al Campus de la UA, que reunirà estudiants de les universitats d’Alacant, València, Politècnica de València, Jaume I de Castelló, Miguel Hernández d’Elx i CEU Cardenal Herrera, en una trobada d’intercanvi creatiu.

La celebració d’aquesta convocatòria audiovisual s’emmarca en la política de col·laboració entre les Universitats valencianes i À Punt, concretada en diferents convenis marc en matèria acadèmica, científica i cultural subscrits per la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació.