La Sala Escena de Benicàssim acull l’exposició de la pintora Artelenska sota el títol ‘Mar de llum’ en la qual realitza un homenatge a la mar Mediterrània i la seua llum

L’ artista establida entre Benicàssim i València presenta a la sala de Benicàssim els seus últims treballs en els quals demostra la seua passió per la vida, els colors, les composicions i els paisatges, alguns d’ells inspirats directament en les albes de Benicàssim. El seu treball amb l’espàtula, pinzells especials i colors intensos li permeten comunicar emocions i sentiments contradictoris, com la serenitat i l’exaltació.
En els seus viatges pel món l’artista ha experimentat pintant paisatges exòtics i aportant a la seua tècnica diverses textures. Encara així, els colors vius i alegres són el senyal d’identitat d’aquesta creadora, “i ho podem comprovar en l’exposició en la qual l’artista aborda l’amor per la bellesa de la naturalesa a través d’un paisatge, una manoll de flors o el fons marí”, ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués, que ha visitat la mostra al costat del regidor de Cultura, Javier Alonso.
Hi ha una peça especialment on Artelenska posa a l’espectador cara a cara amb la fragilitat humana. “És important reconéixer que som fràgils”, assevera. I per a això presenta una dona d’esquena ocultant el seu rostre.
L’exposició ‘Mar de llum’ de l’artista Artelenska es pot visitar a la sala d’exposicions del Teatre Municipal de Benicàssim en horari de dijous a diumenge, de 17.00 a 20.00 hores, fins al pròxim 8 de maig.