L’exposició estarà disponible fins al 31 de desembre a la sala d’exposicions Escena del Teatre Municipal de Benicàssim

Benicàssim acull “Una mirada diferent del paisatge” una exposició de pintura de Jordi Alayo ‘talaiot’. Esta nova obra posseeix personalitat pròpia, és subtil i al mateix temps austera. En ella l’autor construeix paisatges abstractes, treballant la creativitat, expressant bellesa, sentiments, copiant o fantasiant la realitat, dibuixant i interpretant el paisatge del seu entorn.

Jordi Alayo ‘talaiot’ és un artista nascut en Villafranca del Penedès (Barcelona) en 1951, i que ha compaginat la vida laboral i familiar amb l’artística des de la joventut, destaca per la seua creativitat a l’hora de plasmar la realitat en les seues obres. La seua formació comença des de la seua infantesa, però va ingressar en la secció de Belles arts del Casal de Vilafranca i, posteriorment, a l’Escola d’Arts i Oficis de Barcelona.

L’exposició s’inaugurarà el 9 de novembre a les 19.00 i estarà disponible fins al 31 de desembre a la sala d’exposicions del Teatre Municipal de Benicàssim. Es podrà visitar de dijous a diumenge de 17.00 a 20.00. Des de l’àrea de cultura de l’Ajuntament de Benicàssim es pretén donar cabuda i suport a artistes que vulguen mostrar la seua obra, amb la finalitat d’enriquir la varietat cultural de la qual disposa el municipi, així com contribuir en la promoció d’artistes amb grans dots