El Patronat Provincial de Turisme reivindica en la capital britànica les bondats dels productes turístics de la província, centrats en la gastronomia, l’esport i la naturalesa. “Som únics i eixe és un valor diferenciador”

Castelló és terra d’oportunitats i experiències. Des dels nostres racons d’interior, amb el seu patrimoni únic, fins a les impressionants platges de la mar Mediterrània, la nostra província ofereix una àmplia oferta de destins perquè els viatgers se submergisquen en experiències autèntiques”. Així ho ha manifestat el vicepresident segon de la Diputació de Castelló i diputat de Turisme, Andrés Martínez, durant la seua visita a la fira turística World Travel Market que s’està celebrant a Londres, i a la qual la institució acudeix amb el repte de posar en valor que “Castelló és el millor destí del món”, tal com ha assegurat Martínez.

És per això que el vicepresident segon ha insistit a reforçar i donar a conéixer al mercat britànic i internacional les propostes gastronòmiques, les proves esportives, així com també el turisme de sol i platja que ofereix la província per a captar a nous turistes.

I és que tal com ha ressaltat Andrés Martínez, “la província de Castelló, amb la seua rica herència cultural, bellesa natural, gastronomia, esdeveniments i festivals, entorn singular i hospitalitat única, s’ha convertit en un destí privilegiat per al turisme i volem continuar potenciant la nostra imatge”. Per això, el Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de Castelló està reivindicat en la capital britànica les bondats dels productes turístics de la província, centrats en la gastronomia, l’esport i la naturalesa amb l’objectiu de donar a conéixer “l’atractiva oferta turística amb la qual compta la província de Castelló”, segons ha expressat el diputat de Turisme.

En este sentit, Andrés Martínez ha destacat l’aposta pel cicloturisme com un projecte “sostenible”, així com els diferents esdeveniments esportius, que “fan de Castelló una província única per a la pràctica de l’esport”. I és que cada vegada són més les persones que trien la bicicleta com una nova manera de viatjar i conéixer nous llocs. Pel que el vicepresident segon ha incidit a posar en valor l’alt potencial que existeix a la província de Castelló per a l’especialització en el cicloturisme. “La nostra terra compta amb centenars de quilòmetres de carreteres, camins i sendes que recorren els bells municipis i paratges de la província, que, sens dubte, representen un excel·lent camp d’entrenament i diversió per a la pràctica del cicloturisme”, ha expressat Andrés Martínez.

A més, la gastronomia és un altre dels atractius de la proposta turística de la província a través del seu club de producte Castelló Ruta de Sabor. “Des de la Diputació de Castelló volem que els nostres recursos gastronòmics siguen una finestra d’entrada per a conéixer cadascun dels 135 municipis de la província. Una aposta clara i decidida de la institució provincial per a promocionar la província com a destinació turística gastronòmica, perquè tenim els millors aliments i els millors plats”, ha assenyalat el diputat de Turisme.

De la mateixa manera, Andrés Martínez ha recalcat que “Castelló Ruta de Sabor permet conéixer de prop, paladear i assaborir l’excel·lència i qualitat dels millors productes i la gastronomia de la nostra província. És una marca singular i diferenciadora enfront d’altres destins, amb productes de quilòmetre zero”. I ha afegit que la World Travel Market “és un aparador magnífic per a mostrar les riqueses culinàries i esportives de la nostra província amb el repte d’obrir nous mercats”.