L’Ajuntament de Benicàssim amplia la xarxa Wifi gratuïta en el municipi amb 20 punts d’accés en 7 zones a través del projecte europeu Wifi4EU

Aquesta iniciativa ens permet ampliar les possibilitats, tant a residents com a visitants, un accés a Internet de qualitat superior mitjançant diferents punts gratuïts localitzats en espais municipals”, ha explicat l’alcaldessa, Susana Marqués.
En total són set els espais que ja disposen de Wifi gratuïta a través de Wifi4EU i són l’Ajuntament, la Casa de la Cultura en totes les seues plantes, el Centre de Formació Josep Barberà i Ceprià, la comissaria de policia, el Casal Jove i Vila Elisa; “en aquests sis casos, la wifi estarà disponible a l’interior dels immobles i, a més, s’ha afegit un seté punt que dona cobertura a l’exterior de Vila Elisa, per la qual cosa estarà disponible una xarxa banda ampla en el passeig marítim, a l’altura del palauet municipal”, ha indicat la regidora de Noves Tecnologies, Cristina Fernández.
Per a utilitzar aquesta connexió s’ha d’accedir a través d’un dispositiu mòbil a la xarxa WiFi4EU, que no sol·licita cap dada personal ni contrasenya, sinó simplement acceptar els termes i condicions. Una vegada validats, els usuaris seran redirigits per primera vegada a la web municipal de Benicàssim (http://www.benicassim.es/) i a partir d’aqueix moment el ciutadà serà lliure de navegar.
Aquests nous punts de xarxa Wifi se sumen a les altres dues xarxes distribuïdes pel municipi. L’Oficina de Turisme de la Casa Abadia, tres punts a la platja Heliòpolis, en l’amfiteatre Pepe Falomir (platja Torre Sant Vicent) i a la platja Voramar són unes altres de les zones habilitades on els ciutadans poden trobar una xarxa Wifi anomenada Turisme-Benicàssim.
Així mateix, aquests punts Wifi se sumen al servei de Wifi municipal que manté l’Ajuntament de Benicàssim en els edificis culturals i educatius com la biblioteca municipal, les biblioteques de la mar o l’Espai Cultural Vila Ana. A més el municipi compta amb un servei de cobertura sense fil d’internet gratuïta en la localitat a través del Pla provincial Wifi 135 gestionat per la Diputació de Castelló i que està disponible en l’Oficina de Turisme Heliòpolis, a la Torre Sant Vicent, en la plaça de les Corts Valencianes i en la plaça de l’Estació.