El consistori realitza les seues pròpies analítiques, sumant-se a les quals realitza de manera periòdica la Generalitat Valenciana

Benicàssim ultima els preparatius per al període estival, i les seues platges, un dels seus grans actius, estan ja preparades per a rebre als visitants més exigents. El pla d’explotació de platges es troba ja en marxa, per la qual cosa els servicis de les platges com a quiosquets, servicis d’hamaques o quioscos. A més, dins dels estàndards d’autoexigència, el consistori aposta per l’excel·lència en les aigües de les seues platges amb una doble verificació de qualitat, sumant les seues pròpies analítiques a les quals realitza de manera periòdica la Generalitat Valenciana.

“Es tracta d’una iniciativa d’autoexigència que se suma als controls periòdics que realitza la Generalitat Valenciana i que ens permet oferir eixe plus de seguretat i qualitat a les nostres platges a estiuejants i turistes, és un pas més en el nostre compromís amb l’excel·lència”, ha destacat l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués.

Cal recordar que la costa benicassuda compta amb banderes blaves en totes les seues platges, concretament este referent de qualitat, accessibilitat i sostenibilitat onejarà a les platges d’Heliòpolis, Terrers, Torrassa, Voramar i Almadrava. Així mateix, el servici de socorrisme, que s’ha posat l’1 de juny i donarà servici  fins al 30 de setembre de 10.30 a 20 hores i el servici de bany adaptat començarà a donar-se a partir de juliol.