El consistori ha impulsat l’ampliant el servici d’autobusos facilitant l’accés durant la celebració per a millorar mobilitat, la seguretat i la comoditat en els desplaçaments dels veïns

La localitat de Benicàssim es prepara per a viure la nit més curta de l’any amb una programació especial per a la celebració de la Nit de Sant Joan 2024. Enguany, s’han organitzat una sèrie d’activitats musicals i festives en diverses platges del municipi per a assegurar que tots els residents i visitants puguen gaudir d’esta nit màgica.

Les platges de la localitat es condicionaran per a albergar espectacles durant la festivitat, a la platja Almadrava, de 22.00 hores a 01.00 hores, es podrà gaudir de l’actuació del Trio Trévol, situat enfront de Vila Ana.

La platja Heliòpolis comptarà amb dos emplaçaments, el primer d’ells just al restaurant Belumar, on es podrà gaudir de 22.00 a 01.00 de l’actuació del Trio Tabú. El segon emplaçament se situa enfront dels apartaments “Platja Sol”, allí es podrà gaudir d’una discomòvil de 22.00 a 01.00.

Finalment, a la platja Torre Sant Vicent, s’iniciarà a les 22.00 una cercavila de dolçainers i tabaleters pel carrer Els Creus fins a l’Amfiteatre Pepe Falomir, a les 22.30 hores, donarà principi a l’actuació del Grup de Dansa “El Cremaller” acompanyat del repartiment de Coca de Sant Joan i a les 00.00 hores es llançarà un castell de focs artificials.

Per a poder gaudir d’una de les nits més especials de l’any, des de l’Ajuntament s’ha volgut reforçar la mobilitat, la seguretat i la comoditat en els desplaçaments dels veïns, per la qual cosa s’ha ampliat el servici d’autobusos facilitant així l’accés i la mobilitat durant la celebració.

Per a això, es duran a terme eixides des de Castelló a partir de la 1.00 fins a les 5.00 cada 30 minuts i eixides des de Benicàssim a partir de la 1.45 fins a les 6.15 cada 30 minuts. El recorregut serà el mateix que el del Benicàssim Viles, exceptuant les parades 23, 24 i 24A en el recorregut d’anada i les parades 24 i 24A en el recorregut de tornada.