Benicàssim reprén la seua programació cultural per als mesos d’estiu i el cinema serà l’encarregat d’obrir la programació cada setmana

Com ha explicat el regidor de Cultura, Javier Alonso, “tots els dilluns tindrem cinema i s’aniran alternant les dues ubicacions triades: la plaça de les Corts Valencianes i el pati del CEIP Palmerar, dos llocs amb els quals traslladarem la cultura a la zona sud del municipi i al nucli urbà”. La projecció de la comèdia espanyola “Qué te juegas?” serà l’encarregada d’obrir el cicle demà dilluns 20 de juliol, en la plaça de les Corts Valencianes a les 22.30 hores. Alonso ha continuat explicant que l’aforament en cadascun dels espais serà limitat “i comptarem amb personal que controlarà els accessos perquè l’activitat es desenvolupe amb les màximes garanties de seguretat sanitària”.
D’altra banda, el dilluns 20 de juliol serà el dia en què també es reprendrà l’activitat cultural “Què lligen els escriptors?, una trobada literària en el qual els assistents tindran l’oportunitat de gaudir de la presència d’autors, els seus llibres i les seues recomanacions literàries. La novel·lista, poeta i dramaturga especialista en teoria del còmic, Ana Merino, protagonitzarà la trobada del pròxim dilluns, a partir de les 20.00 hores en Villa Ana. L’aforament és limitat i s’accedirà amb entrada gratuïta que es pot sol·licitar en el Espai Cultural Vila Ana o a través de l’e-mail villaana@benicassim.org.