L’alcaldessa presideix la taula de treball SICTED en la qual es valoren les candidatures de les empreses locals

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Benicàssim ha celebrat aquest matí la Taula de treball del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destí (SICTED), presidida per l’alcaldessa, Susana Marqués, i a la qual han assistit la regidora responsable de l’àrea, Elena Llobell, tècnics municipals i de Turisme Comuntitat Valenciana, així com representants de l’Associació Empresaris Turístics Benicàssim-AETB i HOSBEC, de l’Associació de Comerç i Serveis Professionals de Benicàssim (Acoserbe) i de l’Associació d’Empresaris i Hostaleria de Benicàssim (Ehosbe).
El Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destins (SICTED) és un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per la Secretaria d’Estat de Turisme (SET), amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP). En el projecte SICTED Benicàssim, que va començar en 2013, hi ha 48 serveis turístics dels oficis de parcs d’oci, habitatges turístics, càmpings, cafeteries i restaurants, cellers, hotels i apartaments turístics, empreses de turisme actiu, empreses de salut, platges, serveis turístics de platges i oficines d’informació turística.
En la taula de treball celebrada hui s’han valorat les candidatures de les 25 empreses locals que mantindran o renovaran la distinció de qualitat en el Comité de Distinció del pròxim mes de desembre. Aquestes empreses són: BeniQásim 1915, Palasiet Thalasso Clinic & Hotel, Restaurant Jimena, Restaurant Olivia, Ombrel·les i Hamaques a Benicàssim Mayte, Cafeteria Torreón, Carmelitano Bodegas, Hotel Bulevard, Hotel Voramar, Restaurant La Trabiesa, Hotel Tramontana, Aquarama, Roger Real Estate, Camping Tauro, Hotel Bersoca, Hotel Canadá, Itinerantur, Kinesis Fisioterapia, Orange Costa, Bonterra Resort, Hotel Intur Azor, Hotel Intur Bonaire, Hotel Intur Orange, Platges de Benicàssim i Tourist Info Benicàssim.
L’alcaldessa ha comentat que “el nombre d’empreses que renovarà la distinció confirma que el teixit empresarial de Benicàssim aposta per enfortir la qualitat del seu servei i del destí. Tots ells aconsegueixen un nivell homogeni de qualitat dels serveis turístics que ofereix el nostre municipi, contribuint així al fet que Benicàssim siga un de les destinacions turístiques de referència a la nostra província i Comunitat”.
En la trobada també s’ha adonat de les actuacions realitzades durant el present any en matèria turística i com ha afegit Elena Llobell, “agrair la implicació del personal de l’àrea de Turisme i l’aposta permanent per la qualitat turística del teixit empresarial de Benicàssim, la qual cosa ens anima a continuar apostant des del consistori per una formació contínua dirigida als empresaris i promocionar la gestió dels serveis que presten amb base de qualitat certificada”.