L’exposició ‘Lo Visible’ obri les seues portes en el Melchor Zapata mentre que la Sala Escena reprén l’exposició ‘Politikmente’

Benicàssim ha recuperat l’activitat en el Centre Cultural *Melchor Zapata i a la Sala Escena.
D’una banda, el Centre Cultural Melchor Zapata acull des d’aquesta vesprada l’exposició en línia Lo Visible que durant la primera ona de la pandèmia va recollir el treball de gran part dels artistes de la província de Castelló. L’espai cultural reuneix 30 de les 47 peces de la mostra que durant el seu recorregut en línia ja acumula més de 5.500 visites de públic procedent de, almenys, 15 països.
Com ha explicat el regidor responsable de l’àrea, Javier Alonso, “amb aquesta exposició reprenem la programació cultural a Benicàssim i a poc a poc anirem afegint més activitat perquè el municipi vaja recuperant aqueix pols cultural pel qual és conegut”.
Per a aquesta exposició s’ha triar un elenc d’artistes de tota la geografia castellonenca formada per 13 dones i 17 homes. Els ceramistes Manolo Sales, Ángel Igual i Carmela Tello; l’escultor Jere; i el corpus principal de pintors format per Vicente Traver Calzada, Pepe Forner, Gabriela Alemany, Jerónimo Uribe, Santiago Rebollida, Juanma Gavara, Joan Callergues, Carlos Asensio, Nacho Puerto, Ana Beltrán, Altea Grau, Pau D’Antoni, Paqui Fuster, Pere Ribera, Elisa Merino, Mari Carmen López Olivares, Vicente Guerola, Vicent Varella, Luis Fabra, Tere Colomé, Juan Antonio Álvarez, Beatriz Redón, Eva de Pilar, Pilaredo, Inma G. Valderas i Tica Godoy.