La Setmana Santa ha centrat bona part de les activitats programades des de l’Ajuntament de Benicàssim amb l’objectiu de ser “molt més que un destí de sol i platja”. Així i tot, les activitats fins a finals del mes d’abril compten amb una completa agenda d’activitats per a tots els públics. Cinema, teatre, exposicions i literatura completaran l’agenda cultural del mes d’abril

La cartellera primaveral es completa amb les pel·lícules “An Calling Ciúin” (The quiet girl) divendres 21 i dissabte 22 (per als més cinèfils també en versió original, veure programació completa en xarxes socials oficials); i Chronique d’une liaison passangère” (Crònica d’un amor efímer) el 28 d’abril. A més del cinema, el teatre té cabuda en l’agenda tancant-se aquest mes primaveral amb l’obra de teatre per a adults, Barbados de Kamikaze produccions el 23 d’abril, i el diumenge 30 d’abril el teatre infantil 4 X 4 Ephimeral Architectures de Gandini Juggling.

La cultura és a Benicàssim el que Benicàssim a la cultura, d’una banda, l’art per la seua part té un gran aparador en Vila Elisa amb l’exposició d’homenatge a l’art pop a través de la visió dels artistes Andy Warhol, Takashi Murakami i Banksy. També es podrà gaudir de la primera exposició del Dia de les Paelles a la Sala Escena que permetrà veure de prop el que és aqueix dia per a Benicàssim sense haver estat I l’exposició de Vicente Tirado sota el títol Inverted Landscape en el Melchor Zapata.

La ciutat de Benicàssim compta també amb un altre gran atractiu a través del seu patrimoni i la naturalesa. Es pot visitar la Torre Sant Vicent, una de les torres guaites més ben conservades de la Comunitat Valenciana, el Monestir dels Pares Carmelites, el Museu Cellers Carmelitano o el Centre d’Interpretació La Bartola. També el Parc Natural del Desert de les Palmes que és un dels paratges més grans de la regió amb més de 3.200 hectàrees des de les quals es pot gaudir d’unes esplèndides vistes del Mediterrani. On també es podrà gaudir de visites guiades i les reeixides visites teatralitzades per les viles de la Belle Époque.