Amb l’objectiu posat a mantindre la distància social i afavorir l’ampliació de les terrasses dels locals d’hostaleria i restauració, Benicàssim tancarà al trànsit el carrer Sant Tomàs i l’avinguda Castelló durant les vesprades del divendres, dissabte i diumenge

La mesura començarà durant el primer cap de setmana de la Fase 1 de la desescalada coincidint amb l’inici de l’obertura de l’activitat a les terrasses dels locals d’hostaleria. A partir de les 19.00 hores es procedirà a la retirada de vehicles del carrer Sant Tomàs i l’avinguda Castelló pel que des del consistori sol·liciten la col·laboració perquè l’artèria principal del barri antic quede buidada per a la seua conversió en zona de vianants. El tall es prolongarà fins a les 1.30 hores.
Recordar que l’Ajuntament de Benicàssim autoritza l’ampliació de terrasses dels establiments d’hostaleria i restauració en la Fase 1. Com dicta el decret aprovat, no s’estableix límit màxim quant a la superfície d’ampliació de les terrasses, si bé es podrà aconseguir com a màxim el nombre de taules que actualment figuren en l’autorització d’ocupació de via pública, respectant la proporció del 50% entre taules i superfície disponible i duent a terme un increment proporcional de l’espai per als vianants en el mateix tram de la via pública en el qual se situe la terrassa.