L’Ajuntament de Castelló, a través de la regidoria d’Ermites i del Patronat Municipal de Festes, ha organitzat el cicle Nits d’estiu a l’ermita de la Magdalena, una sèrie d’actuacions que portaran la música de diferents artistes de la província a l’ermitori de Castelló

Començaran el dissabte 1 d’agost a les 22.30 hores i s’estendran durant tots els dissabtes del mes a la mateixa hora, amb espectacles programats per als dies 8, 15, 22 i 29.

“El cicle de concerts en la Magdalena se suma a la programació d’aquest estiu per a oferir una alternativa d’oci en un entorn únic. Un any més la música arribarà a l’ermita, però aquesta vegada, donat el context actual, apel·lem a la responsabilitat del públic assistent, perquè complisquen amb les mesures sanitàries i puguen gaudir amb les màximes garanties d’aquesta proposta”, ha explicat la regidora d’Ermites i de Festes, Pilar Escuder.

Així, donada l’actual situació sanitària i les mesures de protecció de la salut vigents, l’ús de mascareta serà obligatori per als assistents als concerts, l’entrada dels quals serà lliure i gratuïta fins a completar l’aforament. El públic comptarà amb seients assignats i haurà de presenciar les actuacions musicals amb mascareta a fi de preservar tant la seua salut com la dels artistes convidats.

Sota una proposta de marcat caràcter local, l’inici de Nits d’estiu a l’ermita de la Magdalena es produirà l’1 d’agost de la mà de Bandits, una banda que combina ska i rocksteady i que farà ressonar el so jamaicà en la nit castellonenca. El 8 d’agost arribarà el flamenc de la balladora Lidón Patiño, que omplirà de passió l’idíl·lic entorn de l’ermitori de la Magdalena amb un format en quartet. Heatwaves serà el grup encarregat de donar cabuda a la música dels anys 60 el 15 d’agost, mentre que Exfan actuarà el 22 d’agost per mitjà del seu so alternatiu gràcies al duo compost per Pat Escoin i Tommy Ramos. El cicle de concerts acabarà amb l’actuació de Yei Yi & Co, el grup liderat per Jesús Gallardo que acostarà als castellonencs l’emoció del jazz.