Turisme Comunitat Valenciana destina 60.000 euros a l’Ajuntament de Llíria per a la realització de diverses actuacions com ara eMe 2022, Early Music of Edeta o LLUM Fest 2022

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat el municipi de Llíria, on ha signat amb l’alcalde de la localitat, Joan Manuel Miguel, un conveni de col·laboració entre totes dues entitats per a donar suport a accions de promoció del producte turístic de Llíria a través de la música. Aquest acord permet a Turisme destinar 60.000 euros a l’Ajuntament de Llíria per a la realització d’actuacions de difusió.

En concret, Francesc Colomer ha subratllat la importància d’impulsar nous productes que contribuïsquen a potenciar el turisme a la Comunitat Valenciana i ha destacat el treball que fa Llíria per a “impulsar productes turístics lligats a la música”. En aquesta línia, ha recordat que “Llíria és música, i la mateixa Unesco ho ha certificat”.

Mitjançant aquest conveni, Turisme dona suport a l’Ajuntament de Llíria per a impulsar diversos esdeveniments com ara eMe 2022, Early Music of Edeta, festival que es va celebrar el mes de març passat que té com a objectiu la difusió del patrimoni històric de Llíria a través de la música. 

També s’ha impulsat LLUM Fest 2022. Es tracta del 4t Llíria Universal Music que es va celebrar entre el 17 de juny i el 17 de juliol. Estava dedicat a les músiques originàries de tot el continent americà.

La signatura d’aquest acord s’ha emmarcat en una jornada organitzada pel consistori, que ha inclòs una visita guiada per la Llíria Històrica i la presentació del projecte d’allotjament Albergo Diffuso La Vila.