Les sol·licituds per als grups d’infantil, juvenil i persones adultes es poden fer arribar per correu electrònic

L’Escola Municipal de Teatre de Castelló (EMTC) comença aquest dimecres, 18 de novembre, un nou curs que es caracteritzarà per l’adaptació de les sessions a la normativa sanitària. El consistori ofereix ara la possibilitat d’inscriure’s, tant per a alumnat d’infantil com de juvenil i per a persones adultes que vulguen endinsar-se en l’univers del teatre.

Des de la Regidoria de Cultura, l’edil Verònica Ruiz ha animat la ciutadania a descobrir la nova oferta de l’Escola Municipal de Teatre, que torna amb un projecte que vol fomentar la convivència i l’estima per la cultura. A més, la nova proposta amplia el número de places disponibles per a acabar amb les llistes d’espera que es creaven en passades edicions.

L’Escola Municipal de Teatre de Castelló ha posat un correu electrònic a disposició de les persones interessades a incorporar-se, les quals hauran d’adreçar-se a escuela.teatro@castello.es. El consistori també ha fet arribar els grups i els horaris per al curs 2020-2021 a l’alumnat inscrit. Els grups estan dividits en subgrups en funció del seu nivell. D’aquesta manera, a més, es garanteix el compliment del protocol sanitari.

La totalitat de les classes es duran a terme al Menador Espai Cultural, com estava previst, a partir del 18 de novembre que començarà amb els grups que disposen de sessió per a aquest dia. Des de la direcció de l’EMTC i des de Cultura s’ha garantit el compliment de les mesures sanitàries, tant en els grups i la manera de dur a terme les classes com en l’espai on es duran a terme les sessions.

Així doncs, per als grups d’infantil hi ha disponibles 25 places a les classes de dilluns i altres 13 per al grup de dimecres. En les classes de juvenil, les vacants són 27, a distribuir entre els dos grups creats. Per als grups de persones adultes, resten disponibles quatre places, corresponents al grup que assisteix a les classes dimarts i dijous.