L’Espai de la Música Mestre Vila ha représ aquest cap de setmana la programació cultural amb espectacles per al públic adult i infantil

La Asociación de Amigos del Teatro amb l’obra “Un mes tú, un mes yo”, va obrir el dissabte a la vesprada el programa de Torna a l’Espai, que contempla fins a vint actuacions fins a final d’any.
El públic assistent va gaudir de l’obra escrita per l’autor castellonenc Antonio Arbeloa que narra com Mariano, que ha estat a cura dels seus pares durant anys, ha trobat núvia. Per aquest motiu, cita al seu germà Juan en el bar del poble per a repartir-se per mesos aquestes labors. Una situació que va crear un conflicte que l’autor va portar fins a les seues últimes conseqüències sempre amb humor extrem.
Hui al migdia ha sigut el torn del públic infantil que ha gaudit de la música, els contes i les emocions de Cuentamifasol; un taller de música i paraules en què els xicotets assistents han pogut deixar volar la seua imaginació i han sentit, creat, interpretat i jugat.
El regidor de Cultura, Javier Alonso, ha mostrat la seua satisfacció pel bon acolliment que ha tingut el primer cap de setmana de la iniciativa Torna a l’Espai “amb la qual, al costat de la programació en el Teatre Municipal sumem cinema, teatre i música de qualitat, variada i per a tots els públics i, sobretot, cultura segura. Per a això hem implantat totes les mesures de seguretat sanitària requerides per a aconseguir que la cultura no es torne a parar a Benicàssim”. En aquest sentit, l’accés a cadascun dels espectacles a l’Espai de la Música és lliure però es requereix entrada que es pot aconseguir en el mateix *Espai tres dies abans de cada actuació en horari de 17.00 a 20.00 hores de dilluns a divendres. “Com s’ha pogut comprovar aquest cap de setmana, cadascun dels assistents té un seient assignat amb el que evitem aglomeracions en l’accés a la sala”, ha indicat l’edil de Cultura.
En el Teatre Municipal, la programació per a aquest cap de setmana ha estat destinada als menors que van poder assistir el dissabte a la representació de “Jungla” a càrrec del col·lectiu Big Bouncers i la sessió de cinema del diumenge a la vesprada té com a protagonista a Pinocho.