El centre CEDES de Vall d’Alba acull una jornada informativa emmarcada en el mes europeu

El centreEurope Direct de Castelló ha organitzat al centre Cedes de Vall d’Alba una jornada informativa sobre les oportunitats de finançament europeu per a pimes i joves emprenedores de les comarques de Castelló.

En aquest sentit, el diputat de Promoció Econòmica, Ocupació i Relacions Internacionals, Pau Ferrando, ha agraït la feina del personal tècnic del centre Europe Direct «per apropar els projectes de la Unió Europea al teixit empresarial de les comarques de Castelló».

«Des de la Diputació de Castelló treballem per a informar, assessorar i donar suport a la ciutadania i ajuntaments en la seua relació amb la Unió Europea, per això, la realització d’aquests programes mostra el compromís de la institució per a impulsar projectes innovadors, amb una visió jove, més enllà de les nostres comarques», ha expressat Ferrando.

En la jornada s’ha oferit informació sobre programes com «Erasmus per a joves emprenedores» i el «Mobilise SMEs».

Aquest programa s’emmarca dins del mes europeu, una iniciativa que ha organitzat el centre Europe Direct de Castelló, amb la col·laboració de la Diputació de Castelló, i que durant maig realitzarà diverses jornades informatives sobre les oportunitats que ofereix la Unió Europea per a entitats, pimes i persones emprenedores.

En aquest sentit, els pròxims 18 i 25 de maig es realitzaran dues sessions de manera telemàtica sobre el Cos Europeu de Solidaritat, una iniciativa de la UE que ofereix als joves d’entre 18 i 30 anys oportunitats perquè duguen a terme un servei de voluntariat o perquè participen en projectes en el sector de la solidaritat, tant al seu país com en un altre de la UE.

Sota el lema «La unió fa la força», el programa pretén respondre als desafiaments socials i humanitaris, construir una societat més inclusiva i oferir una experiència que inspire i capacite a la joventut.