Els participants poden presentar les seues obres fotogràfiques i audiovisuals fins al 30 de novembre

El Centre d’Informació Europe Direct Castelló de la Diputació ha convocat la tercera edició del concurs «Europa en Lletres i Colors», enfocada en les arts visuals com són la fotografia i vídeos curts.

El diputat de l’àrea, Pau Ferrando, ha assenyalat que «l’objectiu d’aquest concurs és promoure i fomentar els coneixements de la Unió Europea, així com conscienciar sobre la importància de la Biodiversitat i la seua protecció entre els i les joves de la província de Castelló».

Aquest concurs està dirigit a les persones estudiants de centres educatius de secundària i cicles formatius de Formació Professional ubicats en municipis de menys de 20.000 habitants de la província de Castelló.

«Es busca impulsar la creativitat i expressió, així com la seua conscienciació social sobre el món que ens envolta», ha expressat Ferrando.

Les persones participants tenen fins al 30 de novembre per a presentar les seues fotografies o vídeos, consultant les bases a la pàgina web d’Europe Direct Castelló (https://europedirectcs.dipcas.es/es/)