Les persones finalistes a les comarques de Castelló podran guanyar un viatge a Brussel·les per a quatre persones

El Centre Europe Direct de la Diputació de Castelló ha convocat, en col·laboració amb la resta dels centres de la Xarxa Europe Direct i la Representació de la Comissió Europea Permanent d’Espanya, el concurs #EuropaEnCasa. Durant el període comprés entre demà, dilluns 27 d’abril, i el dissabte 9 de maig, a les xarxes socials del @EuropeDirectCS es llançaran preguntes diàries relacionades amb la Unió Europea a les xarxes socials; concretament via Twitter, a les 11 h, i a l’Instagram, a les 11 h i les 19 h.

El diputat provincial d’Internacionalització, Pau Ferrando, ha explicat que «l’objectiu d’aquest concurs és reptar els coneixements de la ciutadania sobre la Unió Europea i oferir informació mitjançant una activitat didàctica i innovadora amb la qual puguem posar en comú els valors i principis de la Unió Europea, com ho són les idees de ciutadania, igualtat, solidaritat, respecte, diversitat cultural, fraternitat, llibertat, dignitat, justícia, entre altres».

D’una banda, hi haurà dos guanyadors/res locals per cada centre de la Xarxa Europe Direct que guanyaran un lot de material d’Europe Direct. D’altra banda, cadascun dels guanyadors/res locals participaran en la Gran Final realitzada mitjançant un Kahoot que tindrà lloc el mateix 9 de maig, amb motiu del Dia d’Europa. Les persones guanyadores s’enduran un viatge per a quatre persones a Brussel·les (Bèlgica).

Els requisits per participar són: ser major d’edat, tindre compte en les xarxes socials on es desenvoluparà el concurs i seguir-hi els perfils de @EuropeDirectCS.