El cicle musical, que se celebra els dies 18, 19, 25 i 26 de juny, comptarà en aquesta segona edició amb artistes internacionals, com Dorian Wood

Orpesa compta ja els dies per a donar la benvinguda a la temporada estival; una època que és sinònim d’oci, entreteniment i cultura. Mostra d’això és el festival de música Singular, que torna aquest mes de juny al municipi en la seua segona edició per a fer vibrar de nou l’emblemàtica Torre del Rei i oferir al públic una experiència sonora única.

Així, els assistents podran gaudir els dies 18, 19, 25 i 26 de juny d’un total de quatre actuacions que atrauran a artistes internacionals, així com nacionals, amb un element en comú: la seua singularitat. Els concerts de Dorian Wood, Anari, Peter Broderick i Joana Serrat formen el cartell d’aquesta nova edició d’un cicle que fuig dels espais comuns per a oferir una programació suggeridora, valenta i en la qual tradició i modernitat es presenten agafades de la mà.

Així ho ha explicat el regidor de Cultura, Gonçal Tamborero, qui ha destacat “el cartell programat per a aquest 2022, que està format per un elenc d’artistes que destaquen per les característiques singulars dels seus estils musicals”. Així mateix, Tamborero ha volgut ressaltar que, a més de mostrar al públic proposades musicals amb un alt valor afegit, “posem en valor el nostre patrimoni històric en dinamitzar una edificació com és la Torre del Rei”.