La Diputació de Castelló recolza un certamen que es desenvoluparà els dies 10, 11 i 12 de juny, i comptarà amb presentacions, tallers i activitats dirigides al públic infantil

La Diputació de Castelló ha presentat aquest matí la quarta edició del Saló del còmic i el llibre infantil i juvenil de Castelló en el Espai Obert Cultural Les Aules, en un acte que ha comptat amb la presència de la diputada de Cultura, Ruth Sanz, i l’organitzadora de l’esdeveniment, Patricia Artero.

La fira es desenvoluparà en la Plaça de les Aules entre el 10 i el 12 de juny, amb un ampli programa dirigit tant a a el públic infantil com juvenil. Hi haurà presentacions de nous còmics i llibres juvenils, tallers i activitats per als més xicotets com photocall, contacontes i concursos de cosplay i de disfresses. Aquesta quarta edició comptarà amb més de 20 expositors, entre els quals destaquen editorials de còmic, botigues de comerç local i llibreries reconegudes a nivell nacional.

Sanz ha destacat la importància de “donar suport a la cultura en tots els seus àmbits”, afegint que “aquest tipus de certàmens contribueixen al seu foment i la difusió i a més ens fa créixer com a ciutadans”. Segons ha expressat, “llegir, pensar i imaginar ens fa créixer i des de la Diputació volem contribuir a fomentar la lectura i crear hàbits a través d’esdeveniments com aquest, on es combina la cultura i l’entreteniment” ha declarat la diputada.

L’horari de la fira serà el divendres de 17h a 20h; el dissabte de 10h a 14h i de 17h a 20h; i finalment el diumenge de 10h a 14h i de 17h a 19h. L’esdeveniment finalitzarà amb un sorteig de regals gentilesa dels expositors i dels col·laboradors d’aquesta edició, que són Kia Automoció Cano Castelló, Tennis Drive, Grup Zona, Onda Cero i Todojuguete.