El parc del Trenet de Benicàssim s’omplirà de màgia durant els dies 25 de juliol, 7 i 8 d’agost de la mà de Imagina Benicàssim

La Regidoria de Turisme ha programat tres jornades d’activitats i espectacles de màgia destinats a un públic familiar.
Com ha comentat la regidora de Turisme, Cristina Fernández, l’activitat es trasllada al parc del Trenet ja que “l’espai està barrat pel que el control de l’aforament es pot realitzar amb totes les garanties”. En aquest sentit, dos auxiliars de seguretat s’encarregaran de controlar els accessos del parc per a garantir amb això que es compleix l’aforament. Així mateix, les tres activitats es realitzaran amb públic assegut, respectant el distanciament i les mesures de seguretat establides. Fernández ha afegit que en matèria higiènic sanitària, “hi haurà dos auxiliars de turisme que dispensaran a l’entrada del parc gel hidroalcohòlic als assistents i també hi haurà personal de neteja que netejarà i desinfectarà de manera constant els lavabos del parc durant el temps de l’activitat”. I és que, com incideix l’edil “des de la regidoria de Turisme hem elaborat tota una sèrie d’activitats per a dinamitzar el municipi durant aquests mesos d’estiu però sempre prevalent la seguretat de tots els assistents”.
Quant al programa de Imagina Benicàssim, el mateix començarà aquest dissabte 25 de juliol a les 20.00 hores de la mà de Magic Santi amb la seua màgia còmica, divertida i sorprenent; amb Mago Paco, qui porta 15 anys unint la màgia i les matemàtiques i en 2008 va obtindre un premi nacional de màgia; i amb La Bella Maga, amb els seus espectacles centrats en la participació activa del públic infantil.
La programació continuarà el 7 d’agost a les 20.00 hores amb la participació del jove Mago Reolid, amb els jocs de mentalisme i diversos efectes de qualitat de Jarri Marquerie i amb l’il·lusionista Mago Miraver.
Finalment, el dissabte 8 i en dos passes, a les 20.30 i a les 22.30 hores, s’ha reservat per al Show de Magia de la mà de The Majestic, Murphy qui mostrarà als assistents la seua perfecta mescla d’humor i màgia en parts iguals on els millors moments succeeixen quan l’espectador menys li ho espera.