Últimes entrades per a veure aquest dissabte el recital de poemes de l’obra de Sant Joan de la Creu al Teatre Principal de Castelló

La Conselleria de Cultura, per mitjà de l’Institut Valencià de Cultura, obri temporada al Teatre Principal de Castelló. Aquest dissabte 8 d’octubre, a les 19.00 hores, tindrà lloc la representació d’‘Alma y palabra’, un recital de poemes seleccionats de l’obra de Sant Joan de la Creu amb els reconeguts actors Adriana Ozores i Lluís Homar.

El delegat de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha assenyalat que “estem il·lusionats per l’inici de temporada  i contents per la resposta del públic que ha confiat amb nosaltres i en la qualitat de les propostes del teatre” i en aquest sentit, ha destacat que “s’han venut prop de 300 abonaments per a la temporada, una xifra que certifica l’interés per la programació de qualitat que sempre cuidem al màxim”. Ribes ha mostrat la seua satisfacció per “comptar amb Ozores i Homar en l’obertura de temporada amb un recital poètic que va estar programat per al passat mes de març però que, per qüestions sanitàries del coronavirus, es va suspendre” i ha recalcat l’esforç per quadrar les agendes dels actors per a estar a Castelló. 

Custodiats pel Crist de Velázquez i acariciats per la música de Mompou, Lluís Homar i Adriana Ozores posen veu i emoció a les paraules de Sant Joan de la Creu: místic, poeta i home lliure. Un personatge molt crític amb el poder i l’avarícia. Homar, ara director artístic de la Companyia Nacional de Teatre Clàssic, ha triat la seua obra i el seu pensament per a iniciar el cicle ‘Alma y palabra’ i transmetre a tot el món, amb la col·laboració de l’Institut Cervantes, el patrimoni literari clàssic espanyol. 

La representació, d’una hora de duració aproximadament, combina alguns dels versos escrits pel poeta durant un dels seus tancaments i d’altres textos que ens donaran a conéixer el seu viatge espiritual i la figura d’aquest autor.

Les últimes entrades estan a la venda en