La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benicàssim ha dut a terme millores tècniques en l’equipament de so del Teatre Municipal amb una nova taula de so

El mesclador digital proporciona 64 entrades amb processament complet i una arquitectura de 42 bus configurables amb coherència de fase de totes les eixides de mescla. Els treballadors encarregats de les labors de so han rebut hui una formació per a conéixer de primera mà l’ús de la màquina i la manera més òptima per a traure-li el millor rendiment. El regidor de Cultura, Javier Alonso, ha explicat que “aquest nou equip suposarà un estalvi important a les arques municipals ja que el consistori havia de contractar externament aquest servei quan les representacions teatrals i els espectacles musicals així ho requerien per a oferir un millor so perquè el sistema permanent que teníem fins ara era de menor qualitat”. I és que l’avantatge principal de la nova taula “és que oferirà a l’espectador una major qualitat de so”, ha afegit Alonso.
La millora tecnològica, la despesa de la qual es va realitzar amb càrrec al pressupost del 2020, se suma a les millores realitzades en el Teatre Municipal durant l’any passat, com van ser les noves taquilles, la impermeabilització del sostre i la façana, el canvi de la soga de maniobra de l’escenari i un nou accés a la zona dels aires condicionats. “Des de l’equip de govern continuarem apostant amb força per millorar les instal·lacions culturals municipals per a guanyar en seguretat, qualitat i avantguarda”, ha indicat l’edil de l’àrea.

D’altra banda, malgrat la suspensió de l’activitat cultural dins de les mesures establides pel consistori per a protegir a la ciutadania i evitar l’avanç de casos Covid-19 en la localitat, el departament de Cultura continua treballant en la programació per a enguany en els diferents espais municipals “perquè, una vegada puguem reobrir les portes amb total seguretat, puguem continuar oferint una programació segura, de qualitat, varietat i aconseguir amb això que Benicàssim no perda el pols cultural”, ha finalitzat Javier Alonso.